Modni trendi in trajna

      Komentarji so izklopljeni za Modni trendi in trajna

Zakaj se mi zdi, da je še vseeno težko povedati, če si katera ženska naredi trajno. Kot, da trajna nikoli ni bila in nikoli ne bo modni trend. Zavedati se moramo, da ima veliko žensk trajno in o tem nerade govorijo. Čisto nekaj drugega so barvani lasje, kajti še kako hitro se ženske pohvalijo, da so bile pri frizerju na barvanju las. Zakaj je trajna še vedno v mislih ljudeh za starejše gospe. 

Poznam mlado punco, ki si dela trajno več let in tega nihče ne ve, ker o tem nerada govori. Ko sem jo enkrat vprašala, zakaj ji je nerodno povedati, da ima trajno, še sama ni znala točno povedati. Na njej pride trajna res lepo in se ji poda. Modni trendi se res spreminjajo in še vedno je čas, da so punce najlepše videti v ravnih in dolgih laseh. Nekako je to najbolj ženstveno. 

Modni trendi in trajna

Upam, da se bo to spremenilo in da pride leto, ko bodo trajno skodrani lasje popularni. Meni osebno so kodri na ženski res lepi in lahko naredijo lepo žensko frizuro. Je pa res, da se modni trendi spreminjajo in ne bom rekla, da kodri še niso bili popularni. Kajti so bili, a še vseeno se hitro vrnejo ravni in dolgi lasje. Mogoče si tudi sama omislim kodre in da vidimo, kako se meni podajo in kakšen bo potem moj stil. 

Nikar se ne ozirajte na modo, najdite sebe, kajti potem boste najlepše, ker se boste v sebi dobro počutile, kar pa je najpomembnejše.