Mimo mene se vedno bolj pogosto pripelje Mercedes avtomobil

      Komentarji so izklopljeni za Mimo mene se vedno bolj pogosto pripelje Mercedes avtomobil

Očitno je res to, kar pravijo, da to, kar misliš, se potem pojavlja v življenju, saj odkar berem veliko o Mercedes avtomobilu, videvam samo še takšne avtomobile na cesti. Ne glede na to kje sem. Morda bi lahko še kakšen takšen avtomobil bil parkiran pred našo hišo. Seveda, da bi bil naš in ne od soseda ali kakšnega gosta. Pravijo tudi, da je treba biti zelo pozoren pri kreiranju želja, ker se ravno zaradi površnosti kje zalomi. 

Mimo mene se vedno bolj pogosto pripelje Mercedes avtomobil

Še pred pol leta me takšen avtomobil niti najmanj ni mikal. Ko sem, pa po nekem naključju brala zanimiv članek o Mercedes avtomobilih, sem se pa našla zelo veliko koristnih in zanimivih informacij. Med drugimi sem ugotovila, da bi lahko bil ta avtomobil tudi idealen zame, ker ima toliko zanimivih detajlov. Nisem pa še tam ta trenutek, da bi si ga lahko kupila in vzdrževala. Kredit zanj bi morda že dobila, ampak strošek in vzdrževanje, bi pa lahko bila rahel izziv. Se pa seveda vse to lahko še ta hip spremeni in morda bo ta hip zelo kmalu tukaj.  

Ko sem se ravno odpravljala iz kosila in sem hodila po parkirišču, se je ponovno mimo mene pripeljal Mercedes avtomobil. Bil je srebrne barve in svetil se je, kot bi bil nov. Najbrž je bil ravno na sveže opran, ampak za moje prepričanje je bil nov. Prav vedno mi naredi skomine vsak Mercedes avtomobil, ki se pelje mimo. Niti ne vem, kdaj se je to zgodilo, če sem popolnoma iskrena. Prav nikoli nisem bila zainteresirana za karkoli, kar stane veliko denarja. Sedaj, ko pa vem, kaj vse zmore ta avtomobil, bi se pa želela vsaj peljati enkrat kmalu v njem. Če ne zaradi drugega, pa zaradi tega, da preverim, če vse, kar pišejo drži. Ampak mislim, da za avtomobil, kot je Mercedes, ne bi pisali laži.