Letos je skoraj nemogoče najti kavbojke, ki bi mi bile resnično všeč

      Komentarji so izklopljeni za Letos je skoraj nemogoče najti kavbojke, ki bi mi bile resnično všeč

Že nekaj časa razmišljam, da bi si kupila nove kavbojke, ampak enostavno ne vem kakšne. Imam neko sliko v mislih, kako bi moral biti videti, ampak nikjer ne najdem nobenih takšnih, ki bi bile vsaj približno tako videti. Moje zdajšnje se mi zdijo, da gredo že malce proti koncu. No, najbrž se ne bodo jutri strgale ali pa karkoli podobnega, ampak mislim, da jih bom vseeno morala kmalu zamenjati. Sicer imam dvoje, ampak druge so namenoma strgane na določenih delih in teh ne morem ravno nositi pozimi. Vsaj ne, ko je tako hladno kakor danes, ko je zapadel sneg.

Danes sem si vseeno kupila legice z imitacijo usnja, ker sem ugotovila, da mi manjkajo hlače, ki so bolj udobne. Pogosto se mi zgodi, da so navadne hlače pretesne okoli pasu, ker niso elastične, in če grem kam na večerjo in potem zelo veliko, potem si moram vedno odpeti gumb, da lahko sploh diham. To nekako tudi ne pride vedno v poštev. Če sem nekje, kjer so ljudje, s katerimi se že dlje časa poznamo, potem ni problem. Če sem pa, na kakšni poslovni večerji je pa lahko problem. Vsekakor ne bi bilo ravno profesionalno, če kaj takšnega naredim. 

Letos je skoraj nemogoče najti kavbojke, ki bi mi bile resnično všeč

Najprej sem vseeno iskala, če bom morda našla kakšne kavbojke, ki mi bodo všeč, ampak nisem imela te sreče. Nekaj sem si pa vseeno morala kupiti, saj imam samo kavbojke ali pa pretanke hlače in usnjene hlače, ki so zelo ozke v pasu. Morda bo pomladanska kolekcija imela bolj primerne kavbojke in si bom takrat kupila takšne, ki bodo točno take, ki si jih želim.