Trampolini in zabava za vso družino

      Komentarji so izklopljeni za Trampolini in zabava za vso družino

Ko sva z možem postala starša, sva že na začetku vedela, da bova svoje otroke razvajala in da jima bova marsikaj tudi kupila. Ko so bili v trgovini razstavljeni trampolini, sva se samo pogledala in že sva vedela, da bo jutri trambolino na naši terasi. Ker sva postala starša zelo mlada, sva bila najbolj srečna, ko sva se lahko z svojimi otroki igrala. Tako so še kako prav prišli na primer trambolini, ker sva tudi midva skakala v višine. 

Oba sva športna in obožujeva gibanje, tako nama ni nikoli odveč, če se lahko nekaj ur igrava z otroci. Imava prijatelje, ki so postali starši v zrelih letih in moram reči, da se še kako pozna razlika, ker se njim ne ljubi več igrati, kaj šele, da bi jih razveselili trambolini. Bolj kot ne gledajo na njih, da so lahko nevarni, ker si otroci lahko kaj naredijo. Otroci so kot gumice, gibčni in oni se ne poškodujejo tako hitro in otrokom moramo pustiti veselje, da se čimveč igrajo in to različne igre. Ko sem bila jaz majhna, se prav spomnijam, da sem prišla v hišo, ko je bila tema. Takrat mi je mama naredila večerjo in to je bilo to. Današnji otroci pa se gibajo veliko manj in občutek imam, da bi neprestano nekaj jedli. 

Trampolini in zabava za vso družino

 

Zakaj ne trampolini na vašem igrišču?

Ne vem, zakaj trampolini ne bi bili na vašem igrišču, tako se lahko otroci vsak dan gibljejo in tudi vi se jim lahko pridružite. Včasih je človek preveč zaskrbljen in ravno trampolini so tisti, ki te lahko še kako sprostijo in nasmejijo. Življenje je lahko tudi zabavno, preveč je že težkih in odgovornih trenutkov, zato naj vam bodo trampolini v zabavo, kjer se boste lahko nasmejali in pozabili nekaj časa na skrbi. Več gibanja pomeni več zdravja.