Imam le še en dežnik, ki ga ne smem izgubiti, dokler ne kupim novega

      Komentarji so izklopljeni za Imam le še en dežnik, ki ga ne smem izgubiti, dokler ne kupim novega

Kadar pada sneg, dežnik ostane doma, ker me snežinke ne motijo, kaj preveč. Včeraj sem pa naredila zelo veliko napako, saj nisem dobro pogledala skozi okno, da bi videla, da pada moker sneg. Poleg tega pa skoraj ni nič padalo, ko sem se odpravljala ven. Na svojo nesrečo sem pa po petih minutah zunaj ugotovila, da sem naredila zelo veliko napako. Začelo je namreč padati še bolj in moja jakna je bila vedno bolj mokra. 

Bila sem zmenjena na sestanku s prijateljem, in ker zelo rada pozabim dežnik, v kakšnem lokalu sem se odločila, da ga ne bom vzela. Na koncu se je vse dobro končalo, saj se moja bunda vseeno ni tako zelo zmočila, kot je delovalo takoj na začetku, da se bo. Niti me ni zeblo, o sem sedela zunaj, saj je bil poleg mene grelec in sem se lahko zelo hitro pogrela in posušila. Sicer sem bila pa tudi zelo toplo oblečena in me niti malo ni zazeblo v celem večeru. 

Lansko leto sem izgubila več kot tri dežnike in sedaj imam le še enega. Tega pa res ne bi rada izgubila, dokler ne kupim vsaj enega. Prevečkrat se mi je že zgodilo, da sem izgubila zadnji dežnik in ravno, ko ni bilo nobene trgovine odprte, je deževalo tako, da brez dežnika nisem mogla nikamor. Če se imela pa zelo veliko nesrečo sem imela pa ravno takrat nujen opravek in mi ni ostalo drugega, kakor da naročim taksi. Imela sem trojni strošek, saj je po navadi taksi stal v eno smer toliko kot en povprečen dežnik. 

Imam le še en dežnik, ki ga ne smem izgubiti, dokler ne kupim novega